Мистецтво, що рятує життя

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 
   
    На виконання окремого доручення Голови Державної служби України з питань праці Дегнери І.А. та з нагоди відзначення Дня охорони праці, в Україні в 2024 році започатковано проведення онлайн конкурсу «Мистецтво, що рятує життя», участь у якому можуть брати всі бажаючі без обмеження за віком, зайнятістю та місцем проживання.
    Обласний етап конкурсу триватиме до 25 червня. До участі у конкурсі приймаються будь-які візуальні матеріали та зображення на теми охорони праці, здорового робочого місця, безпечного виконання робіт, зокрема:
  • Постери чи інформаційні плакати, створені вручну або за допомогою програмного забезпечення.
  • Художні фото, колажі чи зображення, створені на основі фото.
  • Малюнки, виконані вручну на будь-якому матеріалі і в будь-якій техніці малювання
  • Відеоролики (мультиплікаційні, документальні, художні).
    Для участі у конкурсі учасники особисто реєструються на порталі «Мистецтво безпеки праці» https://theartofsafety.dsp.gov.ua/та завантажують свої роботи у форматі jpg, jpeg або png. Одночасно із надсиланням робіт учасниками (за бажанням) може надаватися згода на продаж їх творів (в електронному вигляді) через аукціон з подальшим направленням коштів на потреби Збройних Сил України. У разі, якщо учасник є неповнолітнім, до заявки долучається згода одного з батьків. Наявність згоди одного з батьків є обов’язковою. Її відсутність є підставою для відмови у прийнятті роботи до конкурсу. У такому випадку робота повертається авторові обласним журі із відповідним повідомленням
Перегляди: 1258