Привітання сільського голови.

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

413888959_1401756167443320_6275916779309159169_n.jpg

Шановні жителі громади, сердечно вітаю Вас із Різдвом Христовим та Новим 2024 роком!

Традиційно на порозі нового року ми оглядаємось на пройдений шлях. Рік, що минає, був надзвичайно складний, багатий на події, виклики та випробування. Пройдене та пережите допомогло усвідомити кожному свою власну причетність до майбутнього Української держави, адже росія не полишає своїх планів щодо знищення української нації, але ми сильні і захистимо нашу землю разом! Наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність держави.

У ці передсвяткові дні дякую усім, хто, не покладаючи рук, працював на благо розвитку нашої громади в соціальній та економічній сферах,бізнесі, органах місцевого самоврядування, культурних, освітніх, медичних закладах, у комунальному господарстві та енергетиці.

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для своєї громади, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.

Тож будьмо патріотами нашої держави, патріотами нашої громади! Бо ж ми - українці – розумні, сильні й талановиті. Повіримо в себе, підтримаємо один одного, згуртуймося навколо спільної мети. Разом ми здатні творити дива!

Нехай же святкова Різдвяна зірка осяє кожну оселю світлом добра та надії, укріпить вірою душі та зігріє любов'ю серця, додасть сил та натхнення.

Бажаю всім, щоб у 2024 році здійснилося наше спільне найзаповітніше бажання - Перемога України та мир! Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік прийдешній.

Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле мирне майбутнє.

З прийдешнім Різдвом Христовим та Новим роком!

З найщирішими побажаннями
сільський голова
Анатолій ПИСАРЕНКО
Перегляди: 43