Шановні жителі Іркліївської сільської територіальної громади!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

header (1).png

Повідомляємо вас, що Департаментом агропромислового розвитку Черкаської обласної адміністрації розроблено проєкт Програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Черкащини на період до 2028 року.

Програмою передбачено  підтримку розвитку галузі тваринництва в особистих селянських господарствах зокрема:

- фінансова підтримка за утримання поголів’я корів молочного та молочно-м’ясного напрямів продуктивності надається на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача, за умови утримання у своєму господарстві не менше як трьох ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку корів у розмірі  5,0 тис. грн. на одну корову, але не більше 50,0 тис. грн. для одного отримувача; 

- виплата часткового відшкодування витрат на закупівлю установки індивідуального доїння вітчизняного виробництва, за умови утримання у своєму господарстві трьох і більше голів, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку корів в розмірі до 70% вартості придбаного обладнання, але не більш як 10,0 тис. грн.

Для актуалізації списку осіб, які претендують на отримання такої допомоги, просимо надати до 12.01.2024 року інформацію про наявність в особистих селянських господарствах від 3 до 5 та від 5 і більше голів корів, вказавши прізвище ім’я по батькові власника корів та його адресу на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за номером телефону 0631575854.

Перегляди: 48