Всеукраїнська асоціація пекарів та Спілка «Борошномели України» у партнерстві з Agro Marketing Agency 12-13 червня 2025 року в м. Умань оголошують проведення Третього національного форуму «Хлібна індустрія-2025». Генеральний партнер заходу компанія Lesaffre Ukraine. Партнером з контролю якості виступила компанія SocTrade. Партнер з банкету Бістро Пекаря Умань.
Підтримку конференції надають Мінекономіки, Мінагрополітики, Черкаської ОВА та Українська рада бізнесу.
Місце проведення: Уманський національний університет садівництва (вул. Інститутська, 1 м. Умань, Черкаська обл.).
ПРО КОНФЕРЕНЦІЮ
Форум «Хлібна індустрія – 2025» – це ключова подія на українському ринку хлібопродуктів, що збирає понад 220 учасників, включаючи провідних виробників хліба та хлібобулочних виробів, інвесторів, фахівців харчової промисловості, ритейлу та дистрибуції, науковців та представників влади. Подія супроводжується паралельно виставкою обладнання для переробки зерна, виробництва борошна, хлібобулочних виробів, фасування, упаковки, енергетики тощо.
АУДИТОРІЯ УЧАСНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ
Керівники та власники хлібозаводів, кондитерських та пекарень, виробників борошна, борошняних виробів, круп, макаронів та інших зернопереробних підприємств; представники ритейлу, постачальники упаковки, сировини, інгредієнтів, обладнання і технологій, представники влади й інші учасники агропромислового та суміжних секторів.
ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ДИСКУСІЇ, ВИСТУПІВ ТА ЕКСПОЗИЦІЙ
- Макроекономіка. Стан та перспективи хлібної індустрії України
- Партнерство з рітейлом, дистриб’юторами та HoReCa
- Здоров’я та функціональність хлібобулочних виробів з додаванням суперфудів
- Розвиток виробництва заморожених хлібобулочних виробів
- Сталий розвиток та екологічність
- Використання альтернативних видів борошна (з комах, водоростей тощо)
- Використання цифрових технологій для маркетингу та продажу хліба
- Впровадження сучасних технологій пакування та зберігання хлібу
- Розширення експорту хлібобулочних виробів на нові ринки
- Не хлібом єдиним: паста, крупи, снеки
- Адаптація продукції до місцевих смаків та культурних особливостей
- Впровадження роботизованих систем, 3D-друку та штучного інтелекту для автоматизації виробничих процесів, створення унікальних продуктів та оптимізації виробництва
Спікери конференції
Представники бізнесу, профільних експертних кіл, провідні експерти з означених питань із Верховної Ради, Кабінету Міністрів України, ДПСС та ДПС.
Детальна інформація про захід за посиланням - https://bakeryindustry.com.ua