Звіт про проведення громадських слухань

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

1.jpg

22 квітня 2024 року відповідно до розпорядження сільського голови Іркліївської сільської ради Анатолія Писаренка №63-р від 19.03.2024 року «Про проведення громадських слухань» відбулися громадські слухання щодо  детального плану території для розширення товарної ферми, а саме: добудови тваринницьких приміщень та будівництва біогазової установки для утилізації біомаси з органічних відходів на земельній ділянці площею 11,4171 га з кадастровим номером 7125182800:05:000:6006, розташованої в адміністративних межах Іркліївської сільської ради за межами населеного пункту села Скородистик.

Повідомлення про проведення громадських слухань розміщено на сайті та офіційних сторінках Іркліївської сільської ради, паперові оголошення надіслано до об’єктів торгівлі в с. Скородистик. Зацікавлення питанням, що розглядалися на слуханнях виявила лише невелика група небайдужих жителів села, тож громадські слухання під головуванням обраної головуючої Собуленко Лідії Іванівни, пройшли в атмосфері розуміння і взаємної уваги. Секретарем слухань жителі села Скородистик обрали Приз Людмилу Миколаївну.

Директор ТОВ «Чорнобайм’ясо» Олег Леонідович Танчик пояснив, що можливість збільшити електрогенерацію на підпорядкованому йому підприємстві є не тільки виробничою необхідністю, а й зважаючи на складні умови в країні, що викликані агресією російської федерації, є запорукою енергетичної стабільності регіону в майбутньому. Після виступу директора, відбулася коротка дискусія із присутніми, де кожен зацікавлений міг задати своє запитання і отримати аргументовану відповідь. Після відповідей на всі поставлені запитання, більшістю голосів прийнято рішення про надання дозволу на розроблення детального плану території для розширення товарної ферми, а саме: добудови тваринницьких приміщень та будівництво біогазової установки для утилізації біомаси з органічних відходів на земельній ділянці площею 11,4171 га з кадастровим номером 7125182800:05:000:6006, розташованої в адміністративних межах Іркліївської сільської ради за межами населеного пункту села Скородистик.

Перегляди: 804