Щодо оперативного інформаційного обміну

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області звертається до Вас з питанням оперативного інформаційного обміну.

У зв’язку із закінченням опалювального сезону буде проведено масовий перерахунок субсидії на неопалювальний сезон з 1 травня по 30 вересня 2024 року.

У період з 11 по 13 травня 2024 у кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду Україні (далі – Вебпортал) ви отримаєте запити для опрацювання. Просимо своєчасно, якісно та оперативно опрацювати запити.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України» з 01 грудня 2022 року призначення житлових субсидій та пільг здійснюють органи Пенсійного фонду України.

Згідно із п. 50 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 (далі – Постанова № 848), управителі, об'єднання, виконавці комунальних послуг на запит Пенсійного фонду України в 5-денний строк з дня отримання запиту Пенсійного фонду України повинні надати необхідні для призначення субсидій відомості.

Питання належного налагодження захищеного каналу автоматичного обміну інформацією є одним із стратегічних пріоритетів Пенсійного фонду України. Оперативний інформаційний обмін між управителями багатоквартирного будинку, об’єднаннями співвласників багатоквартирного будинку, виконавцями комунальних послуг та Пенсійним фондом України здійснюється через Кабінет.

Додатково просимо:

  1. Зайти на Вебпортал, авторизуватися в особистому кабінеті за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), обравши спосіб входу як «юридична особа». 
  2. Завантажити договір приєднання для управителів об’єднань та виконавців комунальних послуг, обравши відповідну вкладку у розділі «Управителям, об’єднанням, виконавцям комунальних послуг».
  3. Заповнити необхідну інформацію та підписати договір приєднання за допомогою КЕП. За консультацією можна звернутися за телефонами: (0472) 56-75-10, (0472) 54-36-17.
Перегляди: 970